fbpx

Premierul României vine săptămâna viitoare la Chişinău. Are programate întrevederi cu conducerea R. Moldova

Prim ministrul român va face o vizită oficială în Republica Moldova, joi, 23 martie, în cadrul căreia se va întâlni cu premierul moldovean, Dorin Recean şi cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. transmite TVR România

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este prima vizită oficială a șefului Guvernului de la București la Chișinău după ce Dorin Recean a preluat mandatul de premier.

Este totodată prima vizită a unui oficial român în Republica Moldova după protestele ample de la Chișinău, în care autoritățile moldovene au reușit să dejoace un plan de destabilizare a țării.

Premierul român îi întoarce vizita omologului său care a primit, la București, la începutul lunii, promisiunea unui sprijin ferm în gestionarea provocărilor de securitate, dar și a dezechilibrelor economice. Dorin Recean a venit la Bucureşti, în prima vizită oficială de la preluarea mandatului, pe fondul tensiunilor în creştere în Republica Moldova şi al ameninţărilor transmise de Moscova.

Premierul Ciucă l-a asigurat pe omologul său că România este cel mai sincer și de încredere partener al Republicii Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button