fbpx

Premierul Ion Chicu a promis „drumuri bune în toată țara” și a început cu reparația celui din fața casei sale de la Durlești

La o săptămână după ce Ion Chicu a fost învestit în funcția de prim-ministru, a început reparația drumului din preajma casei sale din Durlești. Potrivit JurnalTV, lucrările au demarat pe 18 noiembrie, cu implicarea angajaților Întreprinderii Municipale „Exdrupo”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Viceprimarul din Durlești afirmă că nu știe nimic despre aceste lucrări, iar premierul a refuzat să răspundă la întrebări.

Potrivit sursei, în dimineața zilei de vineri, mai multe camioane ale întreprinderii municipale „Exdrupo”, dar și angajați de la spațiile verzi s-ar fi îndreptat spre casa prim-ministrului Ion Chicu.

Jurnaliștii au încercat să discute cu angajații întreprinderii municipale care își continuau lucrările pe un drum din preajmă, dar a intervenit paza. Muncitorii au spus că au primit indicații să vină să repare porțiunea respectivă de drum, dar nimeni nu știe cine locuiește acolo. Vecinii se plâng de lucrările efectuate care ar deteriora drumurile din preajmă.

Viceprimarul orașului Durlești, Ion Arsenie, a afirmat că nu știe despre ce lucrări este vorba și nici la inițiativa cui au fost pornite. Mai mult, el a spus că nici nu a știut că premierul are o casă în Durlești.

Precizăm că prim-ministrul Ion Chicu locuiește într-o vilă de tip duplex, amplasată în orașul Durlești, pe care o împarte cu cumnatul și cu sora sa. Imobilul cu suprafața oficială de 155 m.p. a fost construit în anii 2014-2015.  După preluarea funcției de premier, casa a început a fi supravegheată de către angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat, care au instalat în fața imobilului o cabină de pază.

Amintim că, la începutul acestei săptămâni, prim-ministrul a anunțat că, în anul 2020, se va încerca repararea a circa 1400 de kilometri de drumuri pe cele mai importante tronsoane din țară. Valoarea totală a acestor proiecte este de circa 1,4 miliarde de euro.

Articole asemănătoare

Back to top button