fbpx

Pompierii și polițiștii continuă să informeze oamenii de la sate despre securitatea antiincendiară. Raioanele în care se vor afla aceștia mâine

Campania de prevenire a incendiilor, desfăşurată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și Inspectoratul General de Poliţie, continuă în ţară. Mâine, 11 ianuarie, pompierii și oamenii legii urmează să ajungă în localităţi din raioanele Cimişlia, Leova, Hânceşti şi Cantemir.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Specialiştii vor instrui oamenii de la sate privind regulile antiincendiare şi cele de prevenire a riscului de intoxicaţie cu monoxid de carbon emanat de la sobe şi instalaţiile de încălzire defecte.

În teren vor activa peste 140 de salvatori şi poliţişti, care vor forma 50 de grupuri mixte. Angajaţii IGSU şi IGP vor merge împreună cu reprezentanţii autorităților publice locale la gospodăriile oamenilor pentru a le vorbi despre bazele securităţii vieţii. În special, vor fi vizitaţi oamenii cu mulţi copii, bătrânii, dar şi persoanele cu dizabilităţi.

Amintim că scopul campaniei este de a preîntâmpina riscurile, dar şi de a sensibiliza societatea. Pe parcursul săptămânii trecute, pompierii şi poliţiştii au reuşit să instruiască în domeniul securităţii antiincendiare locuitorii din 446 de localităţi din ţară.

Articole asemănătoare

Back to top button