fbpx

Platforma DA nu a decis dacă va vota Guvernul Grosu: Cum să decizi când nu există claritate în interiorul acestei echipe?

Alexandru Slusari, vicepreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (DA) a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă a avut astăzi discuţii cu Igor Grosu, candidat desemnat la funcţia de premier.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vicepreședintele Parlamentului a menţionat că în urma acestor discuţii Partidul Platforma DA nu a luat încă o decizie dacă va susţine sau nu Guvernul propus de Igor Grosu.

„Cel puţin din ce am auzit, aşa şi nu am înţeles dacă sincer el şi colegii săi de la PAS vor învestirea acestui guvern. Noi nu am primit un răspuns tranşant la această întrebare şi, din punctul nostru de vedere, este iresponsabilă această abordare cu câteva ore înainte de a veni la Parlament, după mai multe declaraţii contradictorii, ţinând cont de situaţia ce este în Republica Moldova, pe acest fundal când ţara se află într-o situaţie mai mult decât dificilă, ceea ce am văzut este o abordare iresponsabilă, să nu răspunzi tranşant la cea mai importantă întrebare.

Cu toţi am rămas uimiţi de această întrevedere, vedem ce urmează. Incertitudinea aceasta nu ne permite să luăm o decizie, întrucât răspunsuri evazive, neclaritatea care este din partea colegilor de la PAS, nedorinţa să îşi asume responsabilitatea. Cum poţi vota un guvern în situaţia în care nu există claritate pe interiorul acestei echipe şi noi azi ne-am exprimat că PAS ne pune în situaţie foarte complicată”, a spus Alexandru Slusari în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR MOLDOVA

Amintim că Igor Grosu și-a prezentat marți, 23 martie, echipa pentru guvern. Echipa guvernamentală și programul de guvernare urmează să fie prezentate în plenul Parlamentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button