fbpx

Planifică-ți o carieră de succes în IT în doar 4 etape. Înscrie-te la cursurile LINK Academy

V-ați săturat să vă pierdeți timpul la un loc de muncă unde nu câștigați nici cât să vă satisfaceți nevoile primare? 4 etape simple vă pot schimba în totalitate cariera și viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acum este momentul potrivit să puneți în practică deciziile de anul nou și să luați măsuri concrete care vă vă vor ajuta să obțineți un job bine plătit în 2019.

Cu un plan educațional bine gândit inițiat de LINK Academy, în mai puțin de 12 luni veți ajunge în poziția de a decide singuri unde și pe ce salariu veți lucra. Ca să vă construiți o carieră de succes în IT nu trebuie decât să urmați cele patru etape de mai jos.

1. Alegeți domeniul IT în care vă regăsiți

Nu mai este de mult un secret că în domeniul tehnologiei informației se obține cel mai rapid succesul profesional. Însă, ca să faceți parte din lumea IT, trebuie să aveți o educație de calitate și să vă pregătiți pentru viitoarea ocupație.

În urma școlarizării la LINK Academy veți dobândi cunoștințele necesare care vă vor introduce într-unul dintre cele mai căutate 6 domenii IT: programare, administrare, design și multimedia, Design 3D & CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile

Analizați domeniile care corespund intereselor dvs. și alegeți-l pe cel care vă poate aduce cele mai mari șanse de succes.

2. Școlarizați-vă așa cum vă convine cel mai mult: online sau în clasă

Dezvoltarea fulger a tehnologiilor moderne, pe lângă cunoștințe noi și șansa de câștig, a adus și o libertate privind alegerea modalității de școlarizare. Toți cei care nu au posibilitatea să urmeze cursurile în mod tradițional, în săli de clasă, pot dobândi aceste abilități și prin internet – din orice oraș, din orice țară.

Asta înseamnă că o educație de calitate în domeniul IT este acum disponibilă tuturor celor care au un calculator și conexiune la internet. Astfel, școlarizarea online aduce cunoștințe identice și certificări recunoscute, precum și o educație clasică.

3. Ușurați-vă drumul către un job

Pe lângă studiu, pentru a începe o carieră IT de succes trebuie să dobândiți și abilități de afaceri suplimentare, precum și să aplicați cunoștințele în practică încă din timpul școlarizării.

Numeroasele beneficii care stau la dispoziția cursanților LINK Academy ușurează semnificativ întregul proces. Pe lângă asta, Centrul pentru Dezvoltarea Carierei vă oferă posibilitatea de a intra în contact cu angajatorii, de a ajunge la concursuri adecvate pentru poziția dvs. și de a vă găsi un job corespunzător.

4. Învingeți concurența cu o certificare recunoscută

În funcție de departamentul ales, la LINK Academy puteți dobândi una dintre certificările recunoscute pe plan internațional precum certificările Oracle, Adobe, Microsoft, Zend sau Cambridge.

Aceste titluri reprezintă o dovadă a expertizei dvs. și un mare avantaj la angajare. Având cunoștințe practice în domeniul IT, certificarea și experiența pe care le veți dobândi în doar un an de școlarizare, vă vor ajuta să vă găsiți foarte repede și primul job în cel mai bine plătit domeniu din secolul XXI.

Înscrieți-vă cât mai repede ca să profitați de beneficii speciale

Beneficiile speciale ale înscrierii la LINK Academy sunt valabile doar până vineri, 1 februarie. Porniți pe drumul către o carieră IT de succes și faceți un plan ale cărui rezultate vă vor schimba viața.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button