fbpx

PAS a venit cu o reacție la protestul organizat de Mișcarea pentru popor

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) a venit cu o reacție la manifestația organizată de Mișcarea pentru popor, din care face parte şi Partidul Politic „Şor”. Purtătoarea de cuvânt a formaţiunii, Adriana Vlas a menţionat că acestea sunt acţiuni de destabilizare a situaţiei din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sunt acțiuni de destabilizare a situației în țară. Șor, prin manipulare, încearcă să se folosească de vulnerabilitatea oamenilor, pentru a se ascunde de justiție”, a menţionat Vlas.

Iar purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă a punctat că Executivul nu comentează protestul şi că respectă dreptul democratic al cetăţenilor.

Și Primăria Chișinău a venit cu precizări în contextul unor replici enunțate la protestul de marți, 28 februarie, din preajma sediului instituției. Potrivit Primăriei, municipalitatea își continuă activitatea și oferă compensații pentru perioada rece a anului pentru aproximativ 20 de mii de apartamente.

Amintin că, zeci de oameni au ieșit la o nouă acțiune de protest organizată de Mișcarea pentru Popor, din care fac parte Partidul „Șor” și PACE. Manifestanții au pornit în coloane spre Piața Marii Adunări Naționale, însă au fost opriți în zona Primăriei municipiului Chișinău de un cordon de polițiști.

Protestul s-a încheiat în jurul orei 15:00, iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a dat citirii de pe o scenă improvizată unei noi rezoluții a Mișcării pentru Popor.

Articole asemănătoare

Back to top button