fbpx

Partidul Politic ȘOR devine parte componentă a blocului anti-guvernamental propus de Candu

Partidul Politic ȘOR își reiterează îngrijorarea în legătură cu situația tot mai gravă prin care trece Republica Moldova, față de criza economică și socială care se acutizează și care poate avea consecințe extrem de grave pentru viitorul țării și al cetățenilor. În același timp, actuala coaliție de guvernare PSRM-PDM nu ar face nimic pentru a identifica soluții de depășire a crizei și pentru a preveni consecințele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Partidul Politic ȘOR, actuala guvernare este subjugată intereselor personale, de natură electorală a liderului de facto al PSRM, Igor Dodon, care ar urmări scopuri politice și de îmbogățire personală și de grup, acestea fiind în detrimentul țării și al cetățenilor.

„Având în vedere fortificarea regimului dictatorial al lui Igor Dodon, derapajele anti-democratice ale guvernării, încălcările tot mai frecvente ale drepturilor și libertăților cetățenilor, situația tot mai dezastruoasă a economiei, incapacitatea de a proteja cetățenii de infectare în masă cu noul coronavirus, Partidul Politic ȘOR consideră că actuala coaliție, în frunte cu Igor Dodon, nu mai are nici dreptul moral, nici legal de a continua să guverneze Republica Moldova”, se arată într-un mesaj al formațiunii politice.

În acest context, Partidul Politic ȘOR salută apelul deputatului Andrian Candu privind crearea unui bloc anti-guvernamental. Organizația politică spune că actualmente disputele politice între forțele opoziției, supărările și frustrările politice trebuie lăsate deoparte, scopul primordial al tuturor partidelor fiind salvarea Republicii Moldova de un regim dictatorial, corupt și incompetent. De aceea, Partidul Politic ȘOR devine parte componentă a blocului anti-guvernamental.

Articole asemănătoare

Back to top button