fbpx

Partidul CUB și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al Chișinăului

Ion Bulgac, în vârstă de 23 de ani, a fost anunțat ca fiind candidatul Partidului Politic „Coaliția pentru Unitate și Prosperitate” (CUB) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut ieri, 25 iunie, în cadrul unui briefing de presă organizat de către partid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bulgac, care este în prezent student în anul IV la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, ocupă și poziția de președinte al Organizației de Tineret a Partidului „Coaliția pentru Unitate și Prosperitate”. De-a lungul timpului, el a acumulat experiență în diferite domenii, fiind președinte al Asociației Naționale de Dezbateri Academice în perioada 2019-2022 și antreprenor în sectorul agricol începând din 2021.

În declarația sa, Ion Bulgac a subliniat direcția către care intenționează să îndrume municipiul Chișinău. „Într-o campanie electorală a nomenclaturiștilor care sunt nevoiți să privească în urmă, noi suntem singurii care privesc cu încredere spre viitor! Iar viitorul nostru înseamnă România, UE și NATO, înseamnă dezvoltare, bunăstare, progres și unitate”, a menționat el.

Alți candidați care și-au anunțat intenția de a concura pentru fotoliul de primar din Chișinău sunt Anatol Usatâi din Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Lilian Carp din PAS, Tatiana Bordeianu din Partidul „ȘOR” și Ion Ceban din MAN.

Următoarele alegeri locale din Republica Moldova sunt programate să aibă loc în anul 2023, pe 29 octombrie sau 5 noiembrie, conform calendarului electoral.

Articole asemănătoare

Back to top button