fbpx

Orășelul European din Piața Marii Adunări Naționale își deschide porțile la ora 14:00

Evenimente consacrate Zilei Europei sunt organizate sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 14:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa Guvernului și Parlamentului vă așteaptă la cortul „Moldova europeană”.

Orășelul European din Piața Marii Adunări Naționale, în contextul Zilei Europei la Chișinău, este organizat în acest an în colaborare cu Primăria Municipiului Chișinău, care împărtășește valorile europene și dezvoltă proiecte importante pentru locuitorii municipiului, cu suportul și în parteneriat cu Uniunea Europeană.

În Orășelul European vor fi desfășurate diverse activități și organizate surprize pentru vizitatori.

Pentru copii este prevăzută o zonă de creație, unde cei mici vor desena împreună cu voluntarii de la Centrul Municipal de Tineret Chișinău și de la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, vor participa la concursuri și vor citi povești împreună cu viceprimarii capitalei.

Programul de seară va continua cu un spectacol oferit de formația etno-rock Zdob și Zdub și de artiști deosebiți precum Marcel Ștefăneț & Ethno Republic, Opincuta Folk-Group, și Satoshi.

Iar de la ora 21:30 toți cei prezenți în PMAN vor urmări împreună finala Eurovision Song Contest, transmisă în direct din Liverpool, Marea Britanie.

Detalii despre agenda evenimentului puteți găsi pe www.eu4moldova.eu.

Articole asemănătoare

Back to top button