fbpx

opinie | Distrugerea PD este unica rațiune a celor din PAS și PPDA, dar acțiunile lor avantajează democrații

Formațiunile politice conduse de Andrei Năstase și Maia Sandu au fost concepute împotriva PD, iar distrugerea acestui partid este singura rațiune de a exista pentru cei din PPDA și PAS. De această opinie este editorialistul Ziarului Național, Nicolae Negru, care consideră că această abordare mai mult îi avantajează pe democrați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Negru, din cauza acestei politici intransigente democrații chiar înregistrează creșteri, întărindu-și formațiunea împotriva atacurilor venite din partea PAS și PPDA.

„Au existat suficiente date care indicau că PD va supraviețui, dar Maiei Sandu și lui Andrei Năstase le plăcea prea mult ceea ce spuneau și nu țineau cont de realitate. Situația se poate repeta la alegerile viitoare, căci PD e pe linie ascendentă, se întărește”, afirmă editorialistul.

Negru mai consideră greșită intenția unor formatori de opinie de a-i motiva pe cei din Blocul ACUM într-o coaliție cu PSRM.

„Despre aceasta se vorbește la modul serios, unii comentatori pretind că salvează opoziția și democrația moldovenească, împingând Blocul „ACUM” în brațele „ecologice” ale PSRM. Că e vorba de o prostie, că e vorba de o „șmecherie”, nu contează, căci rezultatul e același”, a mai adăugat Nicolae Negru.

Articole asemănătoare

Back to top button