fbpx

Ofensă dură la adresa soției președintelui Emmanuel Macron. Ministrul brazilian: „Este într-adevăr urâtă”

Soția președintelui francez, Brigitte Macron, a avut parte de o nouă ofensă din partea unui ministru brazilian, care a zis despre prima-doamnă din Franța că este „într-adevăr urâtă”. Insulta vine după ce președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a comentat zilele trecute cu privire la aspectul fizic al soției lui Emmanuel Macron.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Paulo Guedes, nume important în guvernul brazilian, a consolidat afirmațiile șefului statului său, declarând că împarte aceeași părere vizavi de prima doamnă a Franței.

„Preşedintele a spus-o şi acesta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă”, a declarat Paulo Guedes.

După o scurtă pauză, acesta a hotărât să-și dreagă afirmațiile, adăugând: „Nu există femei urâte, doar femei privite dintr-un unghi greşit”.

Cu toate acestea, Guedes a insistat în continuare pe gradul de adevăr pe care-l au afirmațiile președintelui său.

Declarațiile au fost făcute în timpul unei dezbateri cu oameni de afaceri, în Fortaleza și au venit în contextul în care ministrul vorbea despre afirmaţiile considerate „total lipsite de respect” de către şeful statului francez.

În faţa valului de indignare, Jair Bolsonaro şi-a retras comentariul de sub o postare jignitoare pe Facebook cu privire la fizicul doamnei Macron, în plin conflict între Brasilia şi Paris asupra incendiilor din Amazonia, transmite Libertatea.

Numeroşi internauţi din Brazilia şi-au exprimat sprijinul pentru Brigitte Macron, cerându-i scuze şi denunţând cuvintele intolerabile şi misogine ale lui Jair Bolsonaro.

Articole asemănătoare

Back to top button