fbpx

Octavian Țîcu: „Dodon o apără pe Maia pentru că-i va fi mai ușor s-o tăvălească în campania prezidențială”

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țâcu, consideră că președintele Igor Dodon trateaza cetățenii Republicii Moldova ca un „pahan” din lumea interlopă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Limbajul său de bădăran a devenit proverbial, unii jurnaliști fiind invitați să nu se „diorgaiască” în raport cu Maia Sandu, când PAS a propus pact de neagresiune. O apără pe Maia pentru că-i va fi mai ușor s-o tăvălească în campania prezidențială. Așa cum a făcut în 2016. Țin să-l linistesc. Eu nu-s nici Maia, nici Andrei, nici Ionică, nici Petrică. În viața sportivă am cunoscut mai mulți interlopi, decât cărți citite de Dodon. Prin urmare, Igor Nikolaici, voi ști să-ți explic lucrurile atât academic, ca pedagog, cât și „po-poneatiam” (n.r. – după regulile din lumea interlopă), că așa înțelegi mai repede”, a declarat Octavian Țîcu.

Amintim că Igor Dodon a criticat faptul că pactul de neagresiune propus de PAS nu a fost acceptat de Platforma DA și PAS, utilizând limbajul menționat mai sus, și a invitat-o ironic pe Maia Sandu să vină la el pentru a semna documentul respectiv.

Articole asemănătoare

Back to top button