fbpx

O petrecere cu meniuri fast-food „a costat” 26.000 de dolari: Vor ține minte sărbătoarea

O petrecere cu meniuri fast-food i-au costat 26.000 de dolari pe 18 locuitori din zona Melbourne-ului. Aceștia au fost amendați de Poliția locală după ce s-au adunat să sărbătorească o zi de naștere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform noilor prevederi, locuitorii statului Victoria din Australia, unde îl ultima perioadă au fost înregistrate noi cazuri de COVID-19, au dreptul să primească un număr limitat de vizitatori, relatează presa străină. Petrecăreții, însă, au fost deconspirați de un echipaj de medici care lucrau pe ambulanță.

Doctorii s-au oprit la fast-food și au observat cum o mașină urmează să preia o comandă formată din 20 de meniuri. Așadar, ei au alertat Poliția, iar oamenii legii au urmărit curierul și au descoperit că în locuința unde s-a făcut livrarea dormeau două persoane, iar altele 16 se ascundeau.

Mai în glumă, mai în serios, Shane Patton, comisarul Poliției locale, a spus, citat de The Guardian, că persoanele vizate vor ține minte petrecerea mult timp. Acesta, însă, a punctat că un astfel de comportament este inadmisibil în perioada pandemiei.

Articole asemănătoare

Back to top button