fbpx

O femeie, suspectată că și-ar fi ucis mama din Căușeni! Cum a fost găsită victima?

Un caz tragic a fost înregistrat astăzi la Căușeni, o femeie de 80 de ani fiind găsită cu plăgi și hemoragie intensă în regiunea feței. În acest caz este bănuită fiica victimei.

Conform informațiilor comunicate, pentru ZUGO, de către ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție – Silvia Vetcu, oamenii legii au fost alertați despre caz în jurul orei 11:40, de către asistenta socială din localitatea Tănătari. Aceasta a găsit femeia în stare gravă, venind în vizită la domiciliu.

„Drept urmare, angajata a solicitat ajutorul medicilor și al polițiștilor, însă bătrâna a decedat până la venirea lor, din cauza traumelor primite. Ajunși la fața locului, ofițerii au stabilit că femeia locuia singură, însă, în dimineața zilei de astăzi, în vizită a venit fiica sa de 45 ani, care în urma unui conflict cu mama sa, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței”, ne-a relatat Silvia Vetcu.

Menționăm că femeia de 45 de ani se află la evidența medicului psihiatru. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art. 201 prim – „Violență în familie soldată cu deces”, iar suspecta a fost reținută pentru 72 de ore. Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button