fbpx

O femeie, strangulată și aruncată în Izvorul Minunilor de la mănăstirea Saharna. Poliția ar fi identificat făptașul

Corpul neînsuflețit al unei femei de 65 de ani a fost găsit în Izvorul Minunilor de la mănăstirea Saharna. Potrivit primelor informații, bătrâna ar fi fost strangulată și aruncată în apă de propriul său fiu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul s-ar fi produs astăzi, în jurul orelor 14:00, când o femeie a anunțat poliția că a găsit în apă un cadavru. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au depistat pe corpul neînsuflețit mai multe semne de moarte violentă, presupunând că femeia și-ar fi pierdut viața fiind strangulată.

Din informațiile oferite de către martori, s-a stabilit că cu o oră înainte de tragedie, victima ar fi fost văzută cu un tânăr, despre care, ulterior, s-a depistat că era fiul acesteia. Potrivit ofițerei de presă a IP Rezina, Irina Burdujan, băiatul de 28 de ani a plecat de la fața locului, părăsint teritoriul mănăstirii în grabă.

Poliția a început căutările băiatului, iar în jurul orei 16:00 aceștia l-au găsit pe un drum. Oamenii legii l-au reținut și l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie Orhei. Între timp, pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal, iar restul circumstanțelor urmează a fi stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button