fbpx

O bătrână din Soroca ar fi fost ucisă de un tânăr de 21 de ani. Femeia, găsită fără suflare în propria casă

O bătrână în vârstă de 78 de ani a fost găsită fără suflare în dimineața zilei de 9 mai. În jurul orei 07:55, Serviciul de Gardă din Soroca a fost imformat precum că într-un sat din raion a fost depistat cadavrul unei femei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a găsit victima cu semne de moarte violentă, cu două plăgi tăiate în regiunea gâtului. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost depistat în propria locuință.

„În acest sens, SUP a IP Soroca a început o urmărire penală, conform infracţiunii prevăzute de art.145 alin. (2) lit. a), b), i), j) Cod Penal. În comiterea omorului este suspectat un bărbat de 21 de ani, domiciliat în raionul Soroca, care, în acest moment, se ascunde de organele de poliție”, a declarat, pentru ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poție Soroca, Svetlana Talpă.

Menționăm că, în locul unde ar fi avut loc crima, oamenii legii au depistat și ridicat un cuțit. De asemenea, a fost numită expertiza medico-legală a cadavrului. Toate circumstanțele urmează a fi investigate de către poliție.

Articole asemănătoare

Back to top button