fbpx

O adolescentă din capitală ar fi racolat și exploatat sexual minore. Fetele erau obligate să „deservească” până la opt bărbați zilnic

O minoră de 17 ani din capitală a fost reținută, fiind bănuită că ar fi exploatat sexual alte adolescente. Fărădelegea ar fi fost comisă în perioada 2018-2020.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Procuraturii, tânăra făcea cunoștință cu potențialele victime pe rețelele de socializare, dar și la gimnaziul unde a studiat. Ei i se incriminează că le determina să consume droguri și să presteze servicii sexuale.

Minora s-ar fi ocupat și de identificarea clienților, stabilirea condițiilor și închirierea spațiilor locative în diferite sectoare ale capitalei. Potrivit oamenilor legii, de multe ori adolescentele ar fi fost „expuse” la marginea traseului, pe str. Calea Moșilor din capitală. În același timp, Procuratura precizează că minorele ar fi fost impuse să presteze servicii sexuale chiar și în perioada de pandemie.

Victimele aveau între 15 și 17 ani și „deserveau” între cinci și opt persoane zilnic, iar banii primiți de la aceștia ar fi fost luați de către învinuită. În schimbul activității lor, ele ar fi primit doar hrană și droguri.

Bănuita a fost reținută și plasată în arest pentru 25 de zile. Dacă îi va fi demonstrată vina, ea riscă 12 ani și cinci luni de pușcărie. Actualmente, fetei îi sunt asigurate serviciile pedagogului, psihologului și apărătorului, iar de consiliere vor beneficia și victimele.

Articole asemănătoare

Back to top button