fbpx

Numele secret pe care Regina Elisabeta îl folosește când se cazează la hotel

La fel ca alte celebrități internaționale și Regina Elisabeta a II-a folosește un nume secret când călătorește în diferite colțuri ale lumii. Care este acesta?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suntem obișnuiți ca vedetele internaționale și persoanele publice să folosească o altă identitate atunci când se cazează la hotel. De exemplu, Tom Hanks folosește pseudonimele „Harry Lauder‟ sau „Johnny Madrid‟, în timp ce Natalie Portman se cazează cu numele „Lauren Brown‟. Daniel Craig utilizează numele „Olwen Williams‟, Jessica Alba se cazează cu denumirea de „Cash Money‟, iar Ice Cube își spune „Darius Stone‟, după un personaj jucat chiar de rapper, scrie clickpentrufemei.ro.

La urma urmei, pseudonimele protejează intimitatea vedetelor și reprezintă și o măsură de siguranță care îi ține departe de paparazzi și de fanii doritori de autografe și poze. La fel ca toate aceste vedete și Regina Elisabeta a II-a are o altă identitate atunci când călătorește.

Numele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Să fie Lilibet?

Când călătorește, Regina Elisabeta a II-a are alături de ea cea mai bună pază, însă pentru un plus de siguranță, ea folosește și un nume secret. Poate te-ai putea gândi că este vorba despre „Lilibet‟, așa cum era cunoscută în copilărie, sau la „Gan-Gan‟, așa cum o numește strănepotul ei, Prințul George, însă Regina Elisabeta nu folosește niciuna dintre aceste denumiri.

Conform „My London News‟, Regina Elisabeta se cazează la hotel cu numele „Sharon‟, un substitut de la „Sovereign‟, care înseamnă cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă. Potrivit publicației, ea folosește acest nume de fiecare dată când își dorește să își păstreze anonimatul.

În plus, când se află în locații noi, niciodată nu mănâncă la restaurant, ci le cere angajaților săi să îi aducă mâncarea de la restaurantul său favorit în camera de hotel.

Articole asemănătoare

Back to top button