fbpx

Numărul deceselor a ajuns la 94! Detalii despre bolnavii de coronavirus care s-au stins din viață astăzi

MSMPS informează că s-au mai înregistrat cinci decese ale bolnavilor de coronavirus. Toți pacienții care s-au stins din viață astăzi sufereau și de alte maladii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform Ministerului Sănătății, două persoane au decedat la Institutul de Medicină Urgentă. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani, originar din capitală, care a fost transferat acolo de la Centrul COVID-19 pe 22 aprilie, dar și despre o femeie de 72 de ani din raionul Orhei, transferată de la spitalul raional pe 17 aprilie. Pe lângă COVID-19, cei doi mai aveau diabet zaharat, cardiomiopatie și hipertensiune.

O tânără de 37 de ani din Orhei a decedat la Spitalul Clinic Republican. Ea a fost transferată de la spitalul raional pe 10 aprilie și mai avea disfuncţie renală și hepatică.

În Transnistria s-au stins din viață două persoane: o femeie de 39 de ani, originară din raionul Dubăsari, dar și un bărbat de 73 de ani din Tiraspol. Pacienta mai suferea de diabet zaharat, cardiomiopatie și insuficienţă renală cronică, iar bătrânul – de cardiomiopatie aterosclerotică.

Așadar, în Moldova sunt înregistrate 94 de decese ale pacienților bolnavi de coronavirus. Cinci dintre cei care au pierdut lupta cu boala erau angajați ai sistemului medical.

Articole asemănătoare

Back to top button