fbpx

Năstase va candida pentru un nou mandat de președinte al Platformei DA: „Sunt tânăr, încă în putere”

Andrei Năstase va pretinde la un nou mandat de președinte al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr. Anunțul a fost făcut de politician în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mă pregătesc pentru congresul partidului din 28 februarie. Particip la conferințele teritoriale ale partidului, comunic cu oamenii. Orice program făcut cu ceva timp în urmă merită ajustat, adus în conformitate cu realitățile zilei.

Vrem să ne aducem la cunoștință cine suntem, ce vrem, ce așteptări să aibă oamenii de la noi. Toate structurile noastre au posibilitatea să vină cu propuneri de modificări statutare. Trebuie să vedem unde am greșit, să ne revizuim anumite abordări.

Venim și în perspectiva campaniei electorale pentru parlamentare, așa încât să nu avem niciun fel de temeri că nu vom veni în Parlament, să nu depindem de cineva, de ceva”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase a declarat că în echipa DA sunt mai multe persoane care ar putea candida pentru poziția de lider al formațiunii. În același timp, întrebat despre o potențială retragere, Năstase a dat de înțeles că acest lucru încă nu se va întâmpla.

„Sunt tânăr, încă în putere, am sprijinul partidului. Exista oportunitatea să mă retrag, dar lucrurile nu sunt atât de bune în țară, ca să mă gândesc doar la mine”, a spus politicianul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button