fbpx

Moldovean decedat în Franța. Mama tânărului cere ajutorul pentru a-i putea aduce trupul neînsuflețit acasă

Evdochia Lazari, mama unui tânăr de 32 de ani, cere ajutorul oamenilor pentru a putea să repatrieze corpul neînsuflețit al singurului său fecior. Victor a fost găsit pe 8 ianuarie fără suflare în Arnouville, Franța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia nu dispune de banii necesari pentru repatrierea corpului neînsuflețit a acestuia, întrucât venitul ei lunar constă în 700 lei lunar.

Victor Lazari a fost găsit fără suflare de către poliția franceză la data de 8 ianuarie 2021 după ce acesta a fost dat dispărut. Bărbatul avea urme de moarte violentă.

„Dragi prieteni, stimați concetățeni, oameni cu inima mare. Mă închin în fața tuturor, ajutați-mă vă rog să aduc corpul neînsuflețit în țara de baștină, pentru a-l înmormânta creștinește.

Fiul meu, Victor Lazari, 32 ani, originar din satul Voinescu, Hîncești, a fost găsit decedat la data de 8 ianuarie. Din motiv că nu avea niciun act de identitate la el, am fost anuntați astăzi că Victor nu mai este în viață, ultima dată l-am auzit la telefon la data de 3 ianuarie.

Nu mi-a spus că ar avea careva probleme.Vă rog din suflet să îmi fiți alături. Venitul pe care îl am abia îmi ajunge să supraviețuiesc, acesta fiind de 700 lei, ceea ce primesc pentru grupa de invaliditate. Vă rog din suflet să nu fiți indiferenți. Nu dispun nici de bani de bilet pentru a merge măcar să îmi iau rămas bun de la unicul fiu. Mă închin în fața tuturor ajutați-mă cu cât vă lasă inima. Dumnezeu să vă răsplătească”, este mesajul transmis de femeie.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în seara zilei de vineri, 8 ianuarie, în beciul unui pavilion din Arnouville (Val-d’Oise). Totul a început după-amiaza, când secția de poliție a primit un telefon. La celălalt capăt al firului, persoana declara că unul dintre cunoscuții săi nu a dat niciun semn de viață de câteva zile.

Din suma de 3000 de euro, necesară pentru repatriere, au fost colectați până la momentul actual doar 1305 euro. Doritorii să întindă o mână de ajutor, pot face o donație.

Articole asemănătoare

Back to top button