fbpx

Modificări în componența cabinetului prezidențial: Cine va fi noul șef

Șefa statului a semnat decretul prin care Secretarul de stat al Cancelariei Guvernului, Adrian Băluțel, este numit în funcția de Șef al Cabinetului al Președintei Republicii Moldova, începând cu data de 4 septembrie 2023.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul deputat PAS a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că este onorat de numirea sa în funcția de Șef de Cabinet al Președintei Republicii Moldova.

„Este o provocare și o mare responsabilitate. Sunt convins că, alături de colegii de la Președinție vom depune toate eforturile pentru bunăstarea Republicii Moldova și a oamenilor săi.
Rămân într-o colaborare strânsă cu colegii din Guvern și Parlament. Sunt deschis pentru dialog și cooperare cu toți partenerii, APL, societatea civilă, mass-media și fiecare cetățean pentru a realiza obiectivele doamnei Președinta Maia Sandu,” a menționat Băluțel.

Totodată, din data de 1 septembrie, Stanislav Secrieru va fi consilier în domeniul apărării și securității naționale și secretar al Consiliului Suprem de Securitate. De asemenea, Președinta a acceptat demisia consilierei în domeniul justiției, Veronica Bradăuțanu, din data de 14 august.

Articole asemănătoare

Back to top button