fbpx

Mișcarea #TrashtagChallenge continuă în Chișinău. Vino să faci curat și să te distrezi alături de clovni, mascote și super eroi

De Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, echipa „Hai, Moldova!”, împreună cu „Planneta Clounella” și blogul „Sunt Mamă”, te îndeamnă să contribui la sănătatea orașului tău, făcând curățenie într-un parc din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, sâmbătă, 6 aprilie, la ora 12:00, ești invitat în Scuarul Colina Pușkin, în cadrul mișcării #trashtag challenge. Organizatorii îți dau întâlnire pentru a face curat și pentru a te distra împreună cu cei mici, oferind pace naturii. Voluntarii vor avea parte de muzică, dansuri și voie bună împreună cu animatorii Clounella.

Dacă dorești să participi la eveniment, tot ce trebuie să faci este să te îmbraci comod și să te alături acestei mișcări. „Hai, Moldova!” îți va oferi saci și mănuși, iar pentru un plus de hidratare, vei putea savura din ceaiuri aromate din plante.

Nu ezita și vină să faci un bine planetei și să petreci timpul frumos alături de familie, copii și prieteni. Află mai multe detalii, accesând pagina evenementului.

Articole asemănătoare

Back to top button