fbpx

Ministra Sănătății neagă că s-ar vindeca în Germania de COVID-19: „Urmez tratamentul prescris de medicii din Moldova”

După ce în spațiul public au apărut mai multe zvonuri precum că Viorica Dumbrăveanu s-ar trata de COVID-19 în Germania, oficiala a negat informația. Aceasta a precizat că administrează tratamentul prescris de medicii moldoveni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oficiala a menționat că în spațiul public circulă mai multe știri false, „care nu fac decât să denigreze și descurajeze efortul medicilor, care prin munca lor luptă pentru viața fiecărui pacient”. Totodată, aceasta i-a îndemnat pe toți să nu piardă omenia și bunul simț, chiar dacă virusul le-a schimbat cursul vieții.

„Tot mai multe știri false circulă în spațiul public, precum că aș fi în Germania, unde mă tratez. Am declarat în anunțul pe care l-am făcut public anterior, urmez tratamentul prescris de medicii din Republica Moldova, cu toată încrederea în profesionalismul lor și speranța că am să trec cu bine de COVID-19. Mă tratez aici, acasă, și îmi pare foarte rău că în spațiul public se operează cu știri false. Virusul ne-a schimbat cursul vieții, ne-a luat multe, dar nu trebuie să ne lipsească de omenie și de bunul simț”, a punctat ministra.

Precizăm că șefa de la MSMPS a anunțat săptămâna trecută că a fost diagnosticată cu virusul COVID-19. Declarația, însă, a apărut la câteva zile după ce a primit rezultatele investigațiilor, fapt pentru care Dumbrăveanu a fost criticată. Pe de altă parte, premierul Ion Chicu a menționat, în cadrul unei emisiuni televizate, că anunțul a venit cu întârziere din cauza sărbătorilor naționale.

Articole asemănătoare

Back to top button