fbpx

Mihai Stratulat, despre refuzul CEC de a-l înregistra în cursa electorală: „Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor”

După ce nu a fost înregistrat în calitate de concurent electoral, cunoscutul pediatru Mihai Stratulat, care și-a anunțat intenția de a candida pe circumscripția nr. 26 (Buiucani) din municipiul Chișinău, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Prieteni, eu nu renunț! Ieri CECE nr. 26 a decis neînregistrarea mea în calitate de concurent electoral din cauza unor pretinse nereguli depistate în listele cu semnături. Mă voi abține să comentez calitatea argumentelor invocate de CECE nr. 26 pentru că nu sunt jurist, ci medic și consider că fiecare trebuie să se ocupe de ceea ce știe mai bine. În schimb, vă anunț că nu renunț la înscrierea în cursa electorală. Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor. Astăzi am cerut liste noi de la CEC, iar în a două jumătate a zilei începem recolectarea semnăturilor.

Politica-i o oală nouă pentru mine. E cumva firesc să învăț și din rateuri. Important e să rămân fidel schimbărilor mari pe care mi le-am propus. Și eu asta fac! Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această perioadă. Eu chiar am nevoie de susținerea voastră!”, a scris Stratulat.

Amintim că Mihai Stratulat a fost desemnat candidat din partea Partidului Democrat din Moldova. Medicul a declarat ulterior că vrea să vină în politică pentru a pune capăt situațiilor când unii funcționari fac bani pe seama sănătății copiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button