fbpx

meteo | Soarele va câștiga detașat în „meciul” cu ploaia: Cu ce temperaturi ne va surprinde vremea în această săptămână?

Săptămâna aceasta ne va oferi zile pline de soare și temperaturi fierbinți. Doar cei de la nord vor avea parte de stropi de ploaie, însoțiți de fulgere. Presiunea atmosferică va fi una normală în toată această perioadă, iar vântul va sufla în toate raioanele țării cu o intensitate de 9 km/h.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul țării, săptămâna va începe cu minime între +11 și +14 grade Celsius, iar maxime: între +23 și +26. Temperaturile vor crește, iar – de vineri până duminică se vor înregistra minime de cel mult +20 de grade și maxime de cel mult +33. De asemenea, în aceste zile se va face prezentă ploaia și alte averse.

Cei din centrul țării vor începe săptămâna cu minime între +12 și +15 grade Celsius, iar maxime: între +24 și +27. Temperaturile vor crește, iar – de vineri până duminică se vor înregistra minime de cel mult +21 de grade și maxime de cel mult +34.

Soarele va străluci pe cer în toate aceste zile și la cei din sudul Moldovei, unde săptămâna va începe cu minime între +13 și +16 grade Celsius, iar maxime: între +25 și +28. Temperaturile vor crește, iar – de vineri până duminică se vor înregistra minime de cel mult +22 de grade și maxime de cel mult +35 de grade Celsius.

Articole asemănătoare

Back to top button