fbpx

meteo | Gata cu ninsorile? Prognozele meteorologiloc pentru weekend

După ce am avut parte de o perioadă scurtă de ger, și câteva zile cu ninsori ambundente. Meteorologii avertizează că fulgii de nea vor mai cădea doar în regiuni izolate în următoarele zile, iar temperaturile vor coborî și până la -10 grade noaptea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nord sunt prognozate temperaturi cuprinse între 0 și -10 grade în perioada nocturnă. Ziua minimele vor fi de 0 grade, iar maximele vor ajunge la +5 grade Celsius. Sâmbătă se prevede lapoviță, iar vineri și soarele se va arăta puțin.

Cei din localitățile de la centrul țării vor avea parte de câteva raze de soare vineri, iar sâmbătă și duminică norii vor acoperi cerul. Ziua indicele termic va oscila între +1 și +4 grade. Noaptea temperaturile vor coborî și vor fi cuprinse între -2 și -9 grade Celsius.

Între -1 și -8 grade se vor înregistra la sud în perioada nocturnă. Ziua mercurul din termometre va oscila între +1 și +4 grade Celsius. Deși vineri în anumite regiuni va străluci soarele, în următoarele zile cerul va fi acoperit de nori.

Specialiștii avertizează că și presiunea atmosferică va oscila în primele zile ale săptămânii, iar persoanele sensibile la schimbările vremii pot simți disconfort.


Foto: old.meteo.md

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button