fbpx

Mesajul unei tinere polițiste, aflată la datorie pe timp de pandemie: De ce eu sunt nevoită să stau departe de copilul meu, dar tu mergi la picnic?

O tânără polițistă, aflată la datorie în timpul pandemiei cauzate de coronavirus, se arată dezamăgită de iresponsabilitatea de care dau dovadă cetățenii care ignoră recomandările autorităților de a se autoizola și de a limita interacțiunile sociale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, tânăra se întreabă de ce în timp ce polițiștii, medicii, farmaciștii, vânzătorii, pompierii și alte categorii de angajați se află la muncă pentru a asigura ordinea și pentru a fi gata să reacționeze prompt în cazuri de urgență, unele persoane aleg să interacționeze nejustificat, ieșind la plimbare în gurupuri, mergând la picnicuri sau în vizite la prieteni.

Amintim că în urma pandemiei de coronavirus, autoritățile din Moldova au declarat stare de urgență națională și au venit cu îndemnul de a ne autoizola pentru a limita răspândirea noului tip de coronavirus.

ultima oră | Copiii vor învăța de acasă, iar unele magazine își vor relua activitatea. Ce alte decizii a luat Comisia pentru Situații Excepționale?

Chiar dacă mai mulți moldoveni au fost plasați în carantină și li s-a interzis să iasă din locuințe, polițiștii deja au înregistrat cazuri în care a fost încălcat acest regim. Persoanele respective urmează să fie trase la răspundere conform legii.

Legea a intrat în vigoare! De astăzi, cei care încalcă regimul de carantină și răspândesc bolile epidemice ar putea fi condamnați

CITEȘTE ȘI:
Epidemia de coronavirus poate fi oprită dacă stăm acasă! Primăria face apel la spiritul civic și conștientizarea situației de către fiecare cătățean

audio, foto | „Cumătra Marcela a auzit de la cumătrul Radu că la Toma Ciorbă mor pe-un capăt”. Topul bârfelor despre coronavirus, spuse de „gura satului”

Totul despre pandemia de coronavirus! Focare, istoric, simptome, tratament, mituri și realități despre COVID-19 în lume și în Republica Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button