fbpx

Mergi la (e)Piață stând acasă! Cumpăra sau vinde cele mai bune produse cu ajutorul unei noi platforme online

Perioadele complicate ne fac mai solidari unii cu alții. Anume în astfel de circumstanțe s-a născut ideea unui proiect non-profit, unic în felul său și dedicat solidarității – ePiață. Acesta vine în ajutorul antreprenorilor mici și mijlocii din Republica Moldova și îi aduce mai aproape de cumpărători.

La accesarea paginii web, te poți „plimba” virtual printre tarabele cu lactate, carne, fructe, legume, verdețuri, miere și multe alte bunătăți. Pentru a-ți ușura alegerea, platforma le permite vânzătorilor să afișeze fotografii cu marfa lor, locul unde aceasta este produsă, dar și imagini cu persoanele care au grijă ca produsul tău să fie calitativ, ecologic și proaspăt.

Dacă ești dornic să găsești alimente calitative la un preț rezonabil, să susții producătorii locali și să-ți alinți familia cu ceva delicios, intră chiar acum pe epiata.md, vezi gama largă de oferte direct de la producător și plasează comanda, iar după livrare vei putea da notă calității.

Proiectul își propune să încurajeze vânzătorii responsabili să nu renunțe la activitatea lor și să îi ajute să își vândă marfa. Dacă faci parte din categoria antreprenorilor mici și mijlocii din țara noastră și vrei să te alături platformei, trebuie să contactezi creatorii ei pe pagina de Facebook sau la adresa de e-mail epiata.md@gmail.com, însă, curând nou-veniții vor putea să se înregistreze singuri, să se logheze și să își gestioneze activitatea. La fel, echipa promite să adauge și mai multe categorii, de exemplu obiecte artizanale, suvenire handmade și vouchere pentru restaurante și cafenele.

Proiectul a fost gândit și lansat de voluntari, cu suportul Organizației de Creditare Nebancară (OCN) Invest Credit SRL și Enspire Development SRL.

Pe vreme de pandemie, și nu doar, cumpără și vinde în siguranță! Vizitează ePiața de la tine de acasă și bucură-te de produse autohtone, livrate cu grijă până la ușă, dar și de clienți care ți-ar putea rămâne fideli.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button