fbpx

Mark Stam s-a infectat cu virusul COVID-19! „Eram convins că nu sunt bolnav”

Celebrul cântăreț Mark Stam s-a infectat cu virusul COVID-19. Acesta a aflat că este bolnav după ce a realizat un test în România, la întoarcerea din țara noastră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Mediafax, tânărul a povestit că nu are nici un simptom și se simte bine, însă a decis să realizeze testul pentru a nu pune în pericol siguranța celor din jur.

„Când am venit la Bucureşti mi s-a spus: ca să pot să vin la studio să lucrez este obligatoriu să mă testez pentru COVID-19. Eu eram foarte convins că n-are cum, 100% trebuie să fie negativ pentru că eu m-am protejat, plus că am o imunitate bună. M-au intrebat dacă prezint oarecare simptome şi le-am spus că nu, totul e ok, şi au spus că <<probabil eşti asimptomatic, însă o să trebuiască să îţi mai facem un test adiţional>>.

Nu ştiu, poate a fost o micuţă eroare, cine ştie, că totul poate să fie posibil sau poate nu, poate într-adevar aşa este. De asta este mai bine să ne confirmăm totul ca să ştim exact ce trebuie să facem (…) Stăteam şi mă gândeam şi eu oricum nu prea m-am văzut cu mulţi oameni toate săptămânile astea, doar cu echipa şi familia. Nimeni din familia mea nu a dat nici un semn de un simptom sau ceva de genul, adică totul era ok”, a explicat artistul moldovean.

Sursa citată notează că, acum, Mark este în izolare acasă şi urmează un tratament prescris de medici.

Mark Stam este un cântăreț și compozitor din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. El a devenit cunoscut în Republica Moldova după ce a participat în 2013 la concursul „Moldova are Talent”, iar apoi a semnat cu casa de discuri Spoiala Brothers. În România, acesta a reușit să cucerească fanii după un duet realizat cu artista de peste Prut Alina Eremia, la o piesă deja lansată de Mark – „Doar Noi”. Recent, acesta a lansat o nouă melodie – „Lasă-mă”.

Articole asemănătoare

Back to top button