fbpx

Marina Tauber, indignată că Șor nu a fost invitat la recepția organizată mâine de președinte: Fracțiunea refuză categoric să participe la eveniment

Marina Tauber este indignată că Ilan Șor nu a fost invitat la recepția organizată de președinte cu ocazia Zilei Independenței. Deputata a anunțat că fracțiunea refuză categoric să participe la eveniment.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, oficiala îi amintește lui Igor Dodon trebuie să respecte statutul deputatului, indiferent de fracțiune. Aceasta mai menționează că Dodon nu trebuie să decidă pe cine să invite și pe cine nu la astfel de evenimente.

„Având dreptul asigurat de Constituție, vreau să vă fac observație dumneavoastră sau serviciului de protocol pentru lipsa invitației pe numele președintelui fracțiunii noastre, deputatul Ilan Șor. Vă amintesc că Ziua Independenței este o zi importantă pentru țară și ceremonia de sărbătoare nu este ziua dumneavoastră de naștere, aniversarea nunții sau cumătrie. Pentru organizarea acestei recepții cheltuiți banii statului, banii celor care plătesc impozite, inclusiv banii celor care au votat pentru Partidul Șor. Nu dumneavoastră trebuie să decideți pe cine invitați sau nu la astfel de evenimente”, spune Marina Tauber.

De asemenea, deputata mai declară că membrii fracțiunii și-au dorit mult și au avut tot dreptul să vină la evenimentul organizat de Dodon și să le demonstreze cetățenilor că Parlamentul este menținut din banii cetățenilor nu în interesul politicienilor, ci în interesul locuitorilor Moldovei.

„Ulterior gestului Dumneavoastră, care demonstrează că nu cunoașteți legile și sunteți dispus să le încălcați pentru a vă satisface interesele personale, fracțiunea Partidului ȘOR refuză categoric să participe la acest eveniment. Să aveți o sărbătoare frumoasă”, și-a încheiat adresarea Tauber.

Articole asemănătoare

Back to top button