fbpx

Marcel Pavel ar fi învinuit că a fost plătit să se îmbolnăvească de coronavirus: „Cât să fii de câine și de bătut în cap să îmi spui asta?”

Marcel Pavel ar fi învinuit că a fost plătit să se îmbolnăvească. Cântărețul român a făcut declarația pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artistul a precizat că are pneumonie bilaterală și că a făcut două teste la coronavirus, ambele având rezultat pozitiv. El a mai menționat că nu dorește nimănui să treacă prin situația în care se află acum.

„Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate, v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept, fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră, o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiți. Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele două testări de COVID-19 de până acum am ieșit pozitiv nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niște lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită. Nu vă doresc la niciunul dintre dumneavoastră să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicații, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Marcel Pavel.

Amintim că, în noapte de joi spre vineri, cântărețul în vârstă de 60 de ani a fost transportat cu izoleta la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. Acesta se simțea rău de câteva zile, însă presupunea că este o simplă răceală, ulterior confirmându-se infectarea.

Articole asemănătoare

Back to top button