fbpx

Marcel Ciolacu: Susțin unirea Republicii Moldova cu România. Este dreptul meu!

Într-un interviu acordat pentru DC News, premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că susține unirea Republicii Moldova cu România. „Istoria a făcut o nedreptate”, a mai spus oficialul român.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Și eu susțin unirea (n.r. Republicii Moldova cu România) și nu am primit interdicție. E dreptul meu! Eu cred în continuare în unirea între Republica Moldova și România. Că se va face în interiorul UE, că vom găsi o altă cale. Categoric!”, a declarat premierul Marcel Ciolacu într-un interviu pentru sursa citată.

„Dacă se face sau nu unirea dintre România şi Republica Moldova, primul stat care trebuie să arate acest lucru este Republica Moldova. Aşa se porneşte unirea. Există o relaţie instituţională de respect şi o susţinere din partea statului român, şi nu numai a statului român, şi a Statelor Unite ale Americii, şi a Germaniei, şi a Franţei, ca Republica Moldova să depăşească acest moment dificil. Vreau să vă reamintesc că în Republica Moldova trăiesc români, numai români. Acest stat este sustenabil datorită implicării statului român. Şi a României. Şi cred că e de datoria noastră a românilor de a-i susţine în continuare pe românii noştri din Republica Moldova”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Articole asemănătoare

Back to top button