fbpx

Maia Sandu, întrebată despre locația și posibilitatea extrădării lui Vlad Plahotniuc. Ce a răspuns prim-ministra?

Întrebată de unul dintre cetățeni, dacă cunoaște locația fostului lider PD, Vlad Plahotniuc, prim-ministra Maia Sandu a declarat, în cadrul unei transmisiuni live, că nu este la curent cu aceste detalii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cetățeanul care i-a acordat această întrebare șefei Executivului a mai voit să afle dacă Plahotniuc va putea fi extrădat.

„Nu putem spune unde se află astăzi exact, dar pot să vă spun că, chiar dacă Procuratura încă nu s-a apucat de lucru și sperăm să se apuce în următoarele zile, noi discutăm cu reprezentanți ai mai multor Guverne, pentru a obține acest sprijin de care avem nevoie în investigarea celor mai mari furturi pe care le-a comis Plahotniuc.

Dincolo de furturi el a comis și multe alte lucruri grave, precum uzurparea puterii. Trebuie să avem cu toții certitudinea că acest om va plăti pentru toate aceste ilegalități, a menționat Maia Sandu.

Amintim că anterior, deputatul din partea Blocului ACUM, Chiril Moțpan, a scris pe pagina sa de Facebook că Plahotniuc s-ar afla în Statele Unite ale Americii, și mai exact în Miami, însă informația nu a fost confirmată.

Totodată, și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a afirmat că fostul președinte al Partidului Democrat ar fi solicitat azil politic în SUA.

Articole asemănătoare

Back to top button