fbpx

Maia Sandu, după ce rușii au lansat o nouă serie de atacuri cu rachete asupra Ucrainei: „Este o crimă care nu trebuie să rămână nepedepsită”

În timp ce o lume întreagă trăiește bucuria sărbătorilor de iarnă, Rusia continuă să aducă distrugere și moarte în Ucraina. Astăzi au sunat alarme de raid aerian în întreaga Ucraină. În acest context, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție prin care își exprimă dezacordul cu acțiunile barbare, menite să aducă distrugere și moarte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Azi dimineață, forțele armatei ruse au lansat o nouă serie de atacuri cu rachete asupra Ucrainei – peste 100 de rachete, conform primelor estimări. S-au produs explozii, fiind distruse clădiri și automobilele parcate în preajmă.

Atacurile continuă și în aceste momente, punând în pericol viața oamenilor din localitățile țării vecine.

„Condamnăm cu vehemență aceste acțiuni barbare, neprovocate, menite să aducă distrugere și moarte. Bombardarea orașelor cu oameni pașnici și distrugerea infrastructurii care le asigură condițiile elementare de trai, în toiul iernii, este o crimă care nu trebuie să rămână nepedepsită,” a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button