fbpx

Maia Sandu, despre „Kroll-ul lui Usatîi”: Anexele sunt de la procurori. Deci, în continuare, e o legătură dintre ei și liderul PN

Prim-ministra țării noastre a reacționat la Raportul Kroll 2, prezentat ieri de liderul PN, Renato Usatîi. Declarații în acest sens Maia Sandu a făcut în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politiciana susține că nu a avut acces la documentele despre care a vorbit Usatîi – motiv pentru care nu au fost publicate.

„Aceste anexe sunt la dispoziția procurorilor și faptul că au apărut prin intermediul lui Usatîi înseamnă că este în continuare o legătură dintre unii procurori și Usatîi și acești procurori nu au curajul să vorbească ei despre aceste liste. Mai mult decât atât, nu au avut curajul să întreprindă măsuri, pentru că ei nu trebuie să facă publicitate; ei trebuie să aresteze persoane, ei trebuie să aresteze averi, conturi în cazul celor care sunt vizați în raportul Kroll”, a declarat Maia Sandu pentru sursa citată.

Amintim că Renato Usatîi a arătat într-un live pe pagina sa de Facebook câteva pagini secrete care ar fi parte a raportului Kroll 2, iar dintre beneficiari ar face parte și Vladimit Plahotniuc.

Vezi și: foto, video | Usatîi i-a transmis lui Slusari un hulub cu raportul Kroll 2 atârnat de picior: Am căutat pe Google Maps biroul, să nu ajungă la fereastra lui Tauber

doc | Usatîi a făcut publice părțile 2 și 3 din Kroll 2: Raportul conține noi nume și companii

Articole asemănătoare

Back to top button