fbpx

foto, video | Usatîi i-a transmis lui Slusari un hulub cu raportul Kroll 2 atârnat de picior: Am căutat pe Google Maps biroul, să nu ajungă la fereastra lui Tauber

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a susținut astăzi o conferință de presă unde a prezentat mai multe informații din partea a doua și a treia a raportului Kroll 2.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În fața jurnaliștilor, fostul primar al orașului Bălți a venit cu un hulub, de piciorul căruia a atârnat un stick cu toată informația din Kroll 2. Pasărea a fost lăsată să plece pe fereastră, urmând să ajungă în biroul președintelui Comsiei de anchetă a fraudei bancare, Alexandru Slusari.

Usatîi a menționat că a căutat adresa biroului pe Google Maps, așa încât să se asigure că pasărea nu va ajunge la geamul Marinei Tauber din Partidul ȘOR.

„Mi-au spus să trimit informația la Parlament, dar fără ca să-mi spună unde să o trimit, fără să-mi facă un permis de acces. Am aici un hulub, simbolul păcii. Atașez la acest hulub un stick cu toată informația din Raportul Kroll II. Hulubul zboară până la 600 km”, a spus Usatîi.

Amintim că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar putea fi audiat astăzi de Comisia de anchetă a fraudei bancare. Despre acest lucru a anunțat președintele Comisiei, Alexandru Slusari, după ce fostul primar al orașului Bălți a arătat într-un live pe pagina sa de Facebook câteva pagini secrete care ar fi parte a raportului Kroll 2.

Articole asemănătoare

Back to top button