fbpx

video | Usatîi a prezentat două părți secrete ale raportului Kroll 2. Cine figurează pe cele 150 de pagini?

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a prezentat aseară, în timpul unui live pe pagina sa de Facebook, alte două părți ale raportului Kroll 2, unde ar figura numele mai multor politicieni și nu numai. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit fostului primar al orașului Bălți, cele 150 de pagini ale documentului au fost puse la dispoziția procurorilor și sunt „strict secrete”. Usatîi demonstrează câteva file din cuprinsul raportului unde sunt înscrise nume precum cel a fostului premier, Vlad Filat, al ex-liderului PD, Vlad Plahotniuc, precum și ale altor persoane din anturajul lor.

„Aici sunt foarte multe nume și interesante, la unele chiar nici nu te așteptai. De la Plahotniuc, Shor și Filat până la Vitalia Pavlicenco”, a declarat Usatîi.

El susține documentele demonstrează că „principalul beneficiar” al jafului este Plahotniuc, iar Șor este cel care a „implementat proiectul”.

„Sunt 150 de pagini cu dovezi care duc spre beneficiarii finali. Liste de companii, nume de persoane, este chiar și postul de televiziune Prime, care a beneficiat de bani din jaful bancar”, a mai spus Usatîi.

Politicianul a declarat că așteaptă să fie invitat la Parlament, de către comisia de anchetă privind jaful din sistemul bancar, pentru a le pune deputaților la dispoziție documentele pe care le deține.

Articole asemănătoare

Back to top button