fbpx

Maia Sandu a spus când se va vaccina. Cu ce ser dorește să se imunizeze președinta

Președinta țării, Maia Sandu, se va vaccina cu AstraZeneca. Declarația a fost făcută de către Maia Sandu, la o emisiune televizată, precizând că, începând cu luna mai, timp de trei luni, în Republica Moldova urmează să ajungă alte loturi de vaccin pe lângă cele pe care le avem în depozite, fapt ce va permite imunizarea mai multor cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit președintei, cele mai multe doze de vaccin vor fi AstraZeneca, fapt ce o va face ca să se imunizeze și ea cu acest ser.

„Începând cu luna mai, o să putem primi cantități mari de vaccin, așa încât în trei luni, probabil toți cei care vor să se vaccineze, vor putea. Este vorba de AstraZeneca, este cantitatea cea mai mare. Putem cumpăra toată cantitatea de care avem nevoie în următoarele luni”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la Pro TV.

Președinta Republicii Moldova a menționat că încă nu s-a imunizat împotriva virusului COVID-19 și o va face când va fi lansată a treia etapă de vaccinare în Republica Moldova, alături cu toți cetățenii Republicii Moldova.

„Eu personal o să mă vaccinez cu AstraZeneca. Cei care vor să se vaccinez, o pot face în următoarele luni. Mă voi vaccina în momentul în care o să pornească vaccinarea pentru toată lumea. Chiar dacă sunt eligibilă, conform planului Ministerului Sănătății. Sigur riscurile oricum există”, a adăugat șefa statului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button