fbpx

Magazinele, barurile și benzinăriile duty free ar putea fi interzise la intrarea în Moldova. Maia Sandu cere implicarea urgentă a Parlamentului

După ce zilele trecute în presă au apărut informații precum că Ilan Șor ar fi vândut afacerea duty free, astăzi prim-ministra Maia Sandu anunță că va cere Parlamentului să voteze de urgență un proiect de lege prin care să fie interzise benzinăriile, magazinele, barurile și restaurantele duty free la intrarea în Republica Moldova și în regiunea transnistreană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dincolo de faptul că prevederi legale de genul celor menționate nu există în nicio țară din lume, bugetul public național suportă pierderi de sute de milioane de lei drept urmare a implementării acestor legi, iar beneficiarul acestora este un personaj toxic implicat în afaceri dubioase, inclusiv în furtul miliardului”, se menționează într-o postare a premierei pe pagina sa de Facebook. 

De asemenea, Maia Sandu spune că actualul Guvern nu doar că nu va admite astfel de inițiative pe viitor, dar și „le va anula pe toate cele adoptate de către regimul oligarhic care a condus Republica Moldova până la 8 iunie curent”.

Articole asemănătoare

Back to top button