fbpx

foto | Luptătoarea moldoveancă Irina Rîngaci a cucerit bronzul la Campionatul European Under 23

Luptătoarea moldoveancă Irina Rîngaci a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 23, de la București. Anunțul a fost făcut, pe 16 martie, de către Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Irina Rîngaci a obținut medalia de bronz la categoria de până la 68 kilograme (U-23). Ea a reușit să învingă adversare din Germania, Ucraina și Italia, conform MEC. Irina Rîgaci este sportiva Centrului de Pregătire a Loturilor Naționale, Maestră Emerită a Sportului, multiplă Campioană Europeană și Mondială.

Mihaela Samoil s-a clasat pe locul 5 la categoria de până la 55 kilograme. Potrivit Ministerului, Mihaela este elevă a Liceului Republican cu Profil Sportiv, Maestră Internațională a Sportului. Sportiva a cedat în fața sportivei din Azerbaijan în finala mică.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Victoriile obținute de către luptătoarele din R. Moldova au fost posibile, inclusiv muncii depuse de antrenorii Lotului Naţional de Lupte feminine Andrei Chiperi și Petru Chiperi care dețin titlul de „Antrenor Emerit”. Ministerul Educației și Cercetării adresează felicitări sportivelor și antrenorilor, urându-le mult succes și noi victorii”, arată un comunicat MEC.

Sportivele și antrenorii vor beneficia de premii bănești oferite de către Minister.

Articole asemănătoare

Back to top button