fbpx

live | Parlamentul se întrunește din nou în ședință plenară. Pe agendă: Modificări ale legilor privind salarizarea, bugetul și vinificația

După ce ședința de joi s-a încheiat din lipsă de cvorum, parlamentarii se întrunesc din nou vineri în plen. Pe agendă au fost trecute mai multe proiecte care urmau să fie dezbătute ieri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bunăoară, se vor dezbate proiecte de modifică a legilor privind înregistrarea persoanelor juridice, ar urma să fie instituită Comisia COVID-19 – subiect care figurează pe agenda deputaților de săptămâna trecută, dar și acte referitoare la salarizare.

De asemenea, ar urma să fie audiată Curtea de Conturi, dar și se va discuta un proiect ce ține de legea viei și vinului. La fel, au rămas de aprobat noi numiri la Curtea Supremă de Justiție și discutate modificări la prevederile legii privind finanțele publice.

Amintim că, joi, după ce au boicotat audierea echipei lui Igor Grosu, care urma să solicite vot de încredere parlamentarilor, Pentru Moldova și socialiștii au dat citire unei declarații, apoi au plecat de la ședința Legislativului. Întrunirea a fost încheiată, în sală fiind prezenți mai puțin de 40 de deputați dintre cei 89 înregistrați.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button