fbpx

Lady Gaga, despre zvonurile că ar fi însărcinată, dar și despre relația sa cu Bradley Cooper: „V-am păcălit!”

Celebra cântăreață, dar și actriță, Lady Gaga, a făcut un anunț pe pagina sa de Twitter precum că va lansa un al șaselea album. Totodată, artista nu a ezitat să comenteze zvonurile care au apărut pe rețelele de socializare, ce spun că ea este însărcinată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, Gaga a negat informația ce a devenit virală rapid după prestaţia de la Gala Premiilor Oscar. Atunci au apărut speculațiile precum că ea și Bradley Cooper, cel care i-a coleg de platou la filmările „A Star Is Born/S-a născut o stea”, au o relație de dragoste.

Întrebată recent despre această presupunere a oamenilor și „gurile rele”, ea şi-a dat ochii peste cap, afirmând că „reţelele de socializare sunt toaleta internetului” şi că „ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil”. Aceasta a mai adăugat că oamenii au văzut dragoste între ea și Bradley, pentru că asta au vrut ea şi actorul să arate.

„Sunt o artistă! Cred că am făcut o treabă bună. V-am păcălit!”, a exclamat ea.

Cântăreaţa Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy, două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul „American Horror Story”, precum şi pentru piesa „Shallow”.

În acest an, artista a fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din „A Star is Born”, dar şi pentru piesa „Shallow”, categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare, potrivit mediafax.ro.

Articole asemănătoare

Back to top button