fbpx

La o zi de la anunțarea noului proprietar, Avia-Invest prezintă proiectul noului terminal al Aeroportului Internațional Chișinău

La o zi după ce în spațiul public a apărut informația că Avia-Invest, care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, are un nou proprietar, compania anunță că va construi în curând un nou terminal al aerogării din capitala Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul vizual al noului terminal al Aeroportului Internațional Chișinău va fi prezentat marți, în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc la sediul companiei Avia-Invest, de lângă Aeroport.

Anunțul vine la câteva ore după ce Avia-Invest, concesionarul Aeroportului Chișinău, a confirmat că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este noul beneficiar al companiei care administrează aerogara.

În același comunicat, Goncearenko a declarat că printre prioritățile sale se numără construirea unei noi piste de decolare-aterizare pentru avioanele de mari dimensiuni, precum și a unui nou terminal, care va fi cel mai modern din regiune. El a mai spus că sarcina sa principală este să atragă investiții pentru realizarea acestor planuri.

„Avem mult de lucru. Scopul nostru este să majorăm numărul anual al pasagerilor până la 5 milioane în următoarea perioadă”, a declarat Goncearenko.

Articole asemănătoare

Back to top button