fbpx

Îți place să porți pantofi cu toc, dar obosești rapid? Trucuri care te vor face să te simți confortabil „la înălțime”

Pantofii cu toc sunt un element important în ținuta doamnelor și domnișoarelor. Dacă nu îi alegi sau porți corect, însă, ai șansa să capeți dispoziție rea, dar și mai grav – probleme de sănătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, există mai multe trucuri care te-ar putea ajuta să te simți bine „la înălțime”. Încearcă-le și te vei convinge!

Cumpără pantofi de calitate, măsoară-i și încearcă să faci câțiva pași prin magazin

Confortul tău depinde de materialul din care e produsă încălțăminte, mărime, formă, înălțimea și grosimea tocului, dar și de alte caracteristici. Dacă nu ești sigură că pantofii sunt comozi, mai bine să nu te grăbești să îi procuri, chiar și la reducere.

Fii atentă la forma tocului

Chiar dacă ești obișnuită să porți asemenea încălțăminte și ești sigură că vei arăta bestial, să știi că tocul subțire își poate da multe bătăi de cap. Mai bine să păstreze asemenea perechi de încălțăminte pentru ocazii speciale, iar zi de zi să porți ceva mai comod.

Poartă încălțăminte prin casă înainte de „a o scoate la plimbare”

Astfel vei înțelege cât de comod îți este să porți perechea nouă de pantofi o perioadă îndelungată, dar și vei „aranja” încălțăminte pe picior.

Folosește pernuțe din silicon și deodorant

Acestea te vor ajuta să previi durerile, senzațiile neplăcute sau iritațiile. Nu uita, însă, că trebuie să le alegi atent, în dependență de caracteristicile corpului tău, și să ai grijă la calitate, ca să nu îți dăuneze mai mult decât să te ajute.

Documentează-te când mergi undeva

Fii sigură că atunci când pleci într-un loc necunoscut te vei simți comod dacă porți tocuri. De exemplu, în unele locuri ar putea exista trotuare „specifice” sau gazon, iar dacă încalți o pereche de pantofi cu tocuri subțiri, ai putea fi nevoită să mergi desculță sau să suporți disconfortul.

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button