fbpx

Ion Ceban anunță reabilitarea Parcului Alunelul cu sprijinul României: Vom avea havuz, teatru de vară și locuri de joacă pentru copii

Vizita primarului general Ion Ceban la București a inclus semnarea unui Acord de Cooperare între Primaria Sectorului 6 al municipiului București și cu pretura sectorului Buiucani al municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul prevede construirea unui havuz, a sistemului de irigare, instalarea iluminatului pe alei, instalarea mobilierului urban, amenajarea unui teatru de vară și crearea spațiilor de joacă pentru copii și terenuri de sport, dar și alte lucrări.

Anunțul a fost făcut de Ion Ceban, care, înaintea semnării acordului, a avut o întrevedere separată cu primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

„Primarul mi-a urat succes și a adăugat că municipiul Chișinău are un potențial enorm pe care îl putem dezvolta și păcat dacă nu o vom face.

Totodată, am văzut deschiderea spre o colaborare mult mai mare pe diverse domenii și proiecte. Am mulțumit pentru proiectele cu care ne-a ajutat România până acum și care urmează să le relizăm de acum încolo împreună”, a punctat Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button