fbpx

Intervenție chirurgicală sub ochii presei. Miercuri, la Institutul de Neurologie va fi efectuată o operație deschisă

Presa care vrea să surprindă imagini live de o operație neurochirurgicalăcomplexă, sunt invitați, pe 3 martie, în premieră, începând cu ora 10:00, la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Operația se va desfășura în noua sală integrată de operaţii cu dotări de aparataj medical de ultimă generaţi, care urmează mâine să fie deschisă.

Evenimentul va avea loc de asemenea mâine, începând cu ora 14:00, în incinta Institutului de Neurologie și Neurochirurgie, pe adresa Korolenko 2, cu participarea oficialilor din cadrul Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, Universității de Medicina și Farmacie și Institutului de Neurologie și Neurochirurgie.

Având în vedere situația epidemiologică din țară, instituția anunță respectuos că până la eveniment oaspeții vor efectua termometria, dezinfectarea mâinilor și veți primi măști și mănuși din partea gazdei.

Instituțiile mass-media interesate de eveniment sunt rugate să-și confirme prezența în prealabil, la adresa de email: pressa@inn.md sau la numărul de telefon 068769476.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.
 

 

Articole asemănătoare

Back to top button