fbpx

Instanța a dat verdictul. Medicul chirurg al unui spital din capitală, care a cerut 55.000 de lei de la pacienți pentru a-i opera, condamnat

Un medic renumit de la un spital din capitală, care a fost și șeful secției chirurgie din cadrul instituției, a fost condamnat de instanța de judecată la trei ani de închisoare, doi dintre care cu suspendare, pentru că a cerut de la pacienți 55.000 de lei pentru a-i opera.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul va sta după gratii un an și este obligat să nu-şi schimbe domiciliul fără acordul autorităţilor competente. Totodată, medicul a fost amendat cu 200.000 de lei.

Amintim că, anul trecut, în timpul perchezițiilor, ofițerii CNA au aplicat sechestre pe mijloacele bănești ale acestuia, precum și pe bunurile pe care le deține. Valoare totală a ajuns la peste 700.000 de lei.

Atunci, oamenii legii menționau că bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la șapte ani şi privarea de dreptul de a-și exercita activitatea pe un termen de la 5 la 10 ani. Decizia primei instanțe poate fi contestată.

Articole asemănătoare

Back to top button