fbpx

Încă patru decese în rândul celor bolnavi de COVID-19. Cea mai tânără pacientă avea 42 de ani

Încă patru pacienți din Moldova, bolnavi de COVID-19, s-au stins din viață. Despre asta a anunțat Ministerul Sănătății, precizând că e vorba de trei femei și un bărbat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbat de 63 de ani, din raionul Fălești, internat la Spitalul Clinic Bălți pe 17 iunie. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Femeie de 65 de ani, din UTA Găgăuzia, internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 8 iunie. Mai suferea de ciroză hepatică, angină pectorală de efort CF III.

Femeie de 71 de ani, din raionul Ialoveni, transferată de la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 6 iunie. Ea mai avea hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă IC II.

Femeie de 42 de ani, din raionul Anenii Noi, internată la Spitalul Clinic Republican pe 16 iunie. Pacientul mai suferea de cardiopatie mixtă și hipertensiune arterială de gradul II.

În total, numărul deceselor în țara noastră, în rândul celor infectați, este de 448. Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 13.106 cazuri de infecție.

CITEȘTE ȘI:

Încă un medic din Moldova, bolnav de COVID-19, a trecut în neființă. Ce declarase doctorul zilele trecute?

Articole asemănătoare

Back to top button