fbpx

Încă două persoane bolnave de coronavirus au decedat în Transnistria. Numărul cazurilor letale a ajuns la 42

Avem 42 de decese ale bolnavilor de coronavirus în Moldova. Încă două persoane din Transnistria au pierdut lupta cu boala.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ministerul Sănătății a anunțat aseară despre moartea unei paciente de 72 de ani, originare din Tiraspol. Conform autorităților autoproclamate, femeia a fost internată în secția de reanimare a spitalului din Slobozia pe 13 aprilie. Pe lângă coronavirus, aceasta mai avea și alte boli.

În același timp, așa-numitul Minister de Interne din stânga Nistrului a anunțat ieri și despre decesul unui bărbat de 66 de ani. Conform informațiilor, el ar fi fost transferat la instituția medicală de la Slobozia din secția de reanimarea a Spitalului Clinic Republican. Acesta mai suferea de o maladie cardiacă, dar și de obezitate.

Precizăm că în Moldova au fost confirmate 1799 de cazuri de COVID-19 în laborator. În același timp, autoritățile mai anunță că 135 de persoane se tratează la domiciliu, fiind diagnosticați de medicul de familie. Din numărul total de bolnavi din țara noastră, 171 au fost vindecați.

CITEȘTE ȘI:

Aproape 30 dintre pacienți sunt copii de până la 5 ani. Distribuția pe vârste a bolnavilor de coronavirus în Moldova

Aproape 30 dintre pacienți sunt copii de până la 5 ani. Distribuția pe vârste a bolnavilor de coronavirus în Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button